Back to the top

Gebouwinstallaties

Gebouwinstallaties

Onze kracht ligt in haalbaarheidsstudies op het gebied van energie- en installatieconcepten en duurzaamheid gecombineerd met een unieke kennis van installatiekosten.

Gebouwinstallaties

Vanaf de start van ons bureau in 1995 zijn wij actief op het gebied van het ontwerpen gebouwinstallaties. Wij hebben ervaring met zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten in diverse sectoren variërend van ziekenhuizen tot woongebouwen. Op de pagina ‘portfolio’ zijn een aantal voorbeelden opgenomen.

Huisvesting is een middel en in onze advisering streven wij dan ook naar een optimale werk- en leefomgeving voor de eindgebruiker. Omdat onze teamleden zowel technisch als bedrijfskundig onderlegd zijn, kunnen onze klanten rekenen op heldere, haalbare en begrijpelijke adviezen rekening houdend met verschillende perspectieven.

Onze kracht ligt in haalbaarheidsstudies op het gebied van energie- en installatieconcepten en duurzaamheid. Dit combineren we met een unieke kennis van installatiekosten. Bij onze advisering maken wij gebruik van state-of-the-art ontwerpinstrumenten zoals simulatietechnieken. Hiermee worden van de diverse ontwerpmogelijkheden de integrale en financiële consequenties in beeld gebracht.

Binnen K & R vinden wij aandacht voor de thema’s duurzaamheid, CO2-uitstoot/absorptie en biodiversiteit belangrijk binnen de uitvoering van onze opdrachten.

Op dat gebied kunnen klanten van ons dan ook een pro-actieve en innovatieve inbreng verwachten. Zo werken wij bijvoorbeeld aan het 1e waterstofziekenhuis van Europa.

Projecten Gebouwinstallaties

leidenuni2_1500

Universiteit Leiden – duurzame energie

/
wework3

WeWork – Upgrade Atlanta Building Amsterdam

rijnstate-elst-2_1500

Rijnstate – ziekenhuis van de toekomst

K&R

Samen werken aan een betere leefomgeving.

(c) K & R B.V.  |   T. +31 (0) 55 534 54 11

This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further.

Privacy policy