Back to the top

CO2 calculator

CO2 calculator

Zou het niet geweldig zijn dat je CO2 absorbeert in plaats van alleen verminderde uitstoot hebt? Met onze CO2 calculator gaan we dat in werking zetten!

CO2 calculator

Het oplossen van problemen in organisaties is altijd gekoppeld aan veranderingen. Dat zijn ofwel processen ofwel huisvesting en soms ook beide die worden aangepast. Kortom: de keuzes die tijdens het oplossen worden gemaakt, hebben altijd een impact op je organisatie. Als je dan toch dingen anders gaat doen is dit een uitgelezen moment om ook maatregelen te overwegen die goed zijn voor onze planeet.

Het hoeven niet allemaal grote veranderingen te zijn, maar we willen naar CO2 absorptie (dus niet CO2 neutraal, onze ambitie gaat verder). Hiervoor maken wij, geïnspireerd op het Green House Gas protocol en met data van de Nationale Milieu database, een nulmeting van je organisatie met betrekking tot je CO2-footprint bij de start van het project. Samen gaan we bepalen welke maatregelen genomen kunnen worden en welke impact dit heeft.

De te nemen maatregelen bepaal je natuurlijk zelf met je team, waarbij wij het team steeds laten ervaren wat de impact is op CO2 productie of absorptie. Als je vervolgens als bedrijf CO2 absorbeert in plaats van alleen verminderd, dan maakt het interessant om in jou te investeren, omdat ze dan ook automatisch zorgen voor opname van broeikasgassen in plaats van verminderen van uitstoot. Oftewel het zorgen voor een gezonde populatie van alle soorten leven op deze planeet: dierlijk en plantaardig. En dat willen we samen met jou gaan bereiken.

Mocht je meer willen over onze CO2 calculator, neem gerust contact met ons op. Laten we samen onze planeet gaan redden!

K&R

Samen werken aan een betere leefomgeving.

(c) K & R B.V.  |   T. +31 (0) 55 534 54 11

This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further.

Privacy policy