Grootschalige transformatie Bastion Zuid in Den Bosch

Het bekende kantorencomplex in ’s-Hertogenbosch, ooit het kantoor van Rijkswaterstaat, ondergaat een grootschalige transformatie. Gelegen aan de Zuidwal bij Bastion-Oranje, biedt dit gebouw een prachtig uitzicht op het natuurgebied het Bossche Broek en directe toegang tot de binnenstad, een echte triple A-locatie. Sinds juni 2023 wordt het complex omgetoverd tot een high-end kantoorgebouw met een open, transparant karakter en een groot atrium dat volledig zicht biedt op de natuur en de stad.

De gevels worden vernieuwd en de duurzaamheid van het gebouw wordt aanzienlijk verbeterd met een sprong naar energielabel A++. Er wordt een extra verdieping toegevoegd voor extra statuur. De ambitie is een BREAAM Excellent duurzaamheidsniveau met duurzame installaties, groene daken en een geavanceerd ventilatiesysteem, waarmee het meer dan ooit een icoon van ’s-Hertogenbosch wordt. Wij zijn er trots op om voor Renschdael Groep een bijdrage te mogen leveren aan dit project waarin eind dit jaar de eerste huurders zich zullen vestigen.

Lees meer over dit unieke gebouw aan de zuidas van ’s-Hertogenbosch op https://www.renschdael.nl/projecten/bastion-zuid-s-hertogenbosch/

 

Nieuws