Back to the top

Verduurzaming woningcorporaties

De Nationale Prestatieafspraken zijn een uitdaging voor woningcorporaties.

Met de stijging van de bouw- en installatiekosten als ook de rente, wordt zowel nieuwbouw als verduurzaming financieel gezien steeds lastiger. 

Voor de woningcorporaties is verduurzaming belangrijk voor waardebehoud en verhuurbaarheid. Verduurzaming van de woningportefeuille is tevens nodig om te voldoen aan de Nationale Prestatieafspraken die in 2022 zijn ondertekend. Woningcorporaties, gemeenten, huurders en het Rijk hebben hierin bindende afspraken gemaakt. Laten we daarom de handen ineen slaan om te komen tot duurzame en klimaatneutrale woningen.

Wij gaan graag met jou in gesprek om de mogelijkheden tot verdere verduurzaming te bespreken. Dit kan snel geregeld worden door het formulier aan de zijkant of onderaan deze pagina in te vullen. Wij nemen dan contact met je op en zien er naar uit om samen de wereld een stukje beter te maken. 

Wij gaan graag in gesprek met je. Contact ons voor het maken van een afspraak.

  Hoe pakken we dit samen aan?

  Om de verduurzaming van corporatiewoningen op een efficiënte wijze aan te pakken hebben we binnen K & R een verduurzamingsmodel ontwikkeld. Dit model bestaat uit combinaties van zowel bouwkundige als installatietechnische maatregelen, waarbij onderscheid gemaakt wordt tussen de diverse woningtypes. Desgewenst zetten we ook de biodiversiteitsscan in om te komen tot plannen om de biodiversiteit van de omgeving te verbeteren. Met behulp van dit model wordt inzicht verkregen in (1) de impact op het energielabel  (2) de investerings- onderhoudskosten en energiekosten. 

  Welke klanten gingen u voor?

  logo-woning

  Geïnteresseerd in een vrijblijvend 1e gesprek?

  Neem dan contact op met het K&R team. Wij gaan graag in gesprek met je om te kijken op welke wijze we samen de woningcorporatie verder kunnen verduurzamen. 

   K&R

   Een betere gebouwde omgeving voor toekomstige generaties!

   (c) K & R B.V.  |   T. +31 (0) 55 534 54 11

   This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further.

   Privacy policy