Back to the top

Verduurzaming woningcorporaties

De Nationale Prestatieafspraken zijn een uitdaging voor woningcorporaties! Wij gaan je helpen!

Met de stijging van de bouw- en installatiekosten als ook de rente, wordt zowel nieuwbouw als verduurzaming financieel gezien steeds lastiger. Door onder andere minder energie te verbruiken, kan er flink bespaard worden.

Verduurzaming draagt bij aan een gezondere leefomgeving met een betere luchtkwaliteit. Voor de woningcorporaties is verduurzaming belangrijk voor waardebehoudverhuurbaarheid en verduurzaming van de woningportefeuille is nodig om te voldoen aan de Nationale Prestatieafspraken die in 2022 zijn ondertekend. Woningcorporaties, gemeenten, huurders en het Rijk hebben hierin bindende afspraken gemaakt. Laten we daarom de handen ineen slaan om te komen tot duurzame en klimaatneutrale woningen.

Wij gaan graag met jou in gesprek om de mogelijkheden tot verdere verduurzaming te bespreken. Dit kan snel geregeld worden door het formulier aan de zijkant of onderaan deze pagina in te vullen. Wij nemen dan contact met je op en zien er naar uit om samen de wereld een stukje beter te maken. 

Hoe pakken we dit samen aan?

Om de verduurzaming van corporatiewoningen op een efficiënte wijze aan te pakken hebben we binnen K & R een verduurzamingsmodel ontwikkeld. Dit model bestaat uit combinaties van zowel bouwkundige als installatietechnische maatregelen, waarbij onderscheid gemaakt wordt tussen de diverse woningtypes. Desgewenst zetten we ook de biodiversiteitsscan in om te komen tot plannen om de biodiversiteit van de omgeving te verbeteren. Met behulp van dit model wordt inzicht verkregen in (1) de impact op het energielabel  (2) de investerings- onderhoudskosten en energiekosten. 

Welke klanten gingen u voor?

logo-woning

Geïnteresseerd in een vrijblijvend 1e gesprek?

Neem dan contact op met het K & R team door te bellen met t. 055 534 54 11 of een e-mail te sturen naar: info@krcon.nl.  Wij brengen vrijblijvend uw huidige status in kaart.

K&R

Samen werken aan een betere leefomgeving.

(c) K & R B.V.  |   T. +31 (0) 55 534 54 11

This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further.

Privacy policy