Baston Wonen, Participatie Generator, verduurzaming & renovatie.

Betaalbaarheid van het wonen is een uitdaging voor huurders en Baston Wonen. Door de hoge energieprijzen is het belangrijk snel woningen te isoleren en te verduurzamen, zodat huurders kosten besparen. In een stap-voor-stap-benadering zijn in samenspraak met de bewoners (klankbordgroep) verschillende oplossingen voor een project van Baston Wonen afgewogen. Met de K & R Participatie Generator kunnen we natuurgetrouw en zeer realistisch de toekomstige situatie #visualiseren middels een video. En vanuit die video kan er beeldmateriaal gebruikt worden voor de communicatie in brochures, bouwborden en aanverwante.

Baston Wonen heeft met gebruik van de ParticipatieGenerator de bewoners optimaal kunnen informeren over de verduurzaming en renovatie van een project in Zevenaar. Dit is zo goed bevallen dat er in de toekomst zeker vaker gebruik gemaakt gaat worden van de Participatie Generator, of zoals Ben Koers van Baston Wonen zei:
‘’Niets is zo mooi om communicatie beeldend te maken. De bewoners zien met de Participatie Generator direct wat het resultaat is van een groot renovatieproject. Het visueel maken van verduurzamings- en renovatieprojecten is altijd effectiever dan alles maar op papier zetten.’’ Uiteraard zijn we trots op ons nieuwste product voor woningcorporaties en gemeentes wat we met gebruik van de Unreal Engine van Epic Games en STYX ontwikkeld hebben.

Mocht je interesse hebben, neem dan gerust contact met ons op.  Voor meer informatie zie https://krcon.nl/participatiegenerator/

#woningverbetering #biodiversiteit #corporatie #energiebesparing #verduurzamen

 

Nieuws verduurzaming vastgoed