Rijnstate blijft bouwen aan betere zorg.

Vanaf vrijdag 10 november heeft Rijnstate Arnhem een tijdelijke ingang in gebruik genomen. De hoofdingang zit dicht en wordt nu verbouwd. De aanpassing van de entree is het begin van een groot aantal verbouwingen aan het ziekenhuis in Arnhem-Noord voor de komende jaren.

Rijnstate vernieuwt, verbouwt en verduurzaamt en wij zijn er trots op dat ons bureau daar een bijdrage aan mag leveren. Na de verbouwing van de entree zullen ook onder andere de poliklinieken en klinieken worden aangepakt. Met de verbouwing past Rijnstate de zorg aan op de vraag van de toekomst: meer ruimte voor digitalisering, betere en modernere apparaten en verbeterde ruimtes waarin patiënten een behandeling of onderzoek ondergaan.

‘Op deze manier passen we ons ziekenhuis aan op de zorgvraag van de toekomst. Verbeterde zorgprocessen en nieuwe apparatuur betekenen een flinke sprong vooruit in onze dienstverlening. Sneller en slimmer. En dat niet alleen: Rijnstate vernieuwt om tegelijk te verduurzamen. Minder vierkante meters beperken bijvoorbeeld de kosten van energie.’

Lees meer over de (ver)bouwplannen op: https://lnkd.in/eGbtCaaZ

 

 

Nieuws