Dicoon – communicatie over het toekomstige lab, een feestje!

Dicoon  biedt diagnostiek van en voor de zorg, waarbij drie ziekenhuizen hun krachten hebben gebundeld: het Rijnstate uit Arnhem, Canisius Wilhelmina Ziekenhuis  uit Nijmegen en Ziekenhuis Gelderse Vallei uit Ede. In de loop van 2023 zal dit in aanbouw zijnde laboratorium plek bieden aan meer dan 800 werknemers en afgelopen week is een open dag georganiseerd om ze te informeren over het lab. Het was een feestje!

Voor deze open dag kregen we de vraag van Dicoon of we op korte termijn 3d modellen kunnen leveren gemaakt vanuit een #IFC of #Revit file. Leuke opdracht, maar waarom zullen we de gebruikers niet meenemen in een korte film, zodat ze een goede indruk krijgen van de omgeving waar ze straks gaan werken? Kan dat? Jazeker!

Wat willen we laten zien? Hoe gaan we het inzetten? Welke vlucht maakt de virtuele drone door het model? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat de gebruikers een goed idee krijgen over hun toekomstige lab en dat ze mee gaan denken over de verdere invulling van de ruimtes? Met gebruik van #drones, #photogrammetry en Unreal Engine  van Epic hebben we samen met Styx  het project binnen 2 weken weten te realiseren. De reactie van Dicoon: “het event van afgelopen weekend was een groot succes. De sfeer zat er goed in en de film kreeg een groot applaus. De expo met de screenshots van de negen ruimtes werd ook goed bezocht, er werd met elkaar over gesproken en er werden vooral ook veel foto’s en video’s gemaakt. Wij hebben veel vraag gekregen of de film gedeeld kan worden, oftewel het was meer dan geslaagd!”

Wij wensen Dicoon veel succes met de voortgang van de bouw van het laboratorium in Elst!

 

 

Nieuws