Afgelopen donderdag was het eindelijk weer zover, het eerste K & R teamuitje van dit jaar. Op de planning stond een buitenactiviteit, maar daar dachten de weergoden toch anders over. Een dik pak sneeuw – we schrijven de laatste dag van maart – maakte de Pitch & Putt onmogelijk. Een skiles zou meer van toepassing zijn.

Maar de mensen van K & R laten zich natuurlijk niet zomaar uit het veld slaan. De plannen werden gewijzigd en we kwamen al snel in verschillende escaperooms terecht. Een stroomuitval weerhield de teams niet om toch op tijd uit de rooms te komen en na een korte pauze vervolgden we onze weg naar Glowgolf Het Wilde Westen. Een echte area gebouwd in de stijl van cowboys, dynamiet, banen met hindernissen en waar we door enkele teamleden die het soms wat minder subtiel aanpakten ook moesten oppassen voor rondvliegende ballen. Leuk was het zeker en gelachen werd er ook.

Na al deze inspanningen was het tijd om de dag culinair af te ronden in het Hof van Bussloo. Een prachtige middag en avond met het gehele team, die laat in de avond eindigde en waar de plannen alweer werden gesmeed voor een volgend uitje.

Nieuws