K & R is in opdracht van Jutphaas Wonen betrokken bij de ontwikkeling van Huis Mandala in Vreeswjk. Dit project bestaat uit 16 appartementen voor wonen met 24-uurs zorg van 2 bouwlagen.

Huis Mandala staat voor het maken van een thuis voor onze (jong) volwassen kinderen met een zorg- en begeleidingsvraag. Voor meer informatie zie https://huismandala.nl/

Voor deze ontwikkeling zijn wij met HevoFame betrokken om onze expertise op het gebied van duurzaamheid, energieconcepten en installatietechniek binnen het ontwerpproces in te brengen. Daarvoor wordt een structuurontwerp en voorlopig ontwerp opgesteld van de gebouwgebonden installaties, dat de basis vormt om een bouwteampartner te selecteren en contracteren.

Jutphaas Wonen is een kleine, lokaal betrokken en slagvaardige woningcorporatie met ca. 1.900 woningen en 30 overige verhuureenheden in Nieuwegein. HevoFame is in opdracht van Jutphaas Wonen betrokken bij de ontwikkeling van Huis Mandala in Vreeswijk. Huis Mandala is een woonvoorziening voor (jong) volwassenen met een zorg- en begeleidingsvraag.

Binnenkort meer informatie.

Binnenkort meer informatie.

About the project

Ontwikkeling van Huis Mandala in Vreeswijk

Verduurzaming vastgoed, kostenmanagement