Verduurzaming vastgoed zorginstelling ASVZ (Dumava)

En wederom kunnen we een mooie opdracht op het gebied van verduurzaming van zorgvastgoed melden. Onze meest recente opdracht heeft betrekking op een 8-tal locaties van ASVZ in Zuid Holland.

Voor deze locaties zullen wij de mogelijke verduurzamingsoplossingen in beeld brengen en zal onder andere onderzocht worden hoe de energievraag beperkt kan worden. Vervolgens wordt bekeken hoe de installaties, al dan niet volledig, all-electric gemaakt kunnen worden. Natuurlijk zullen ook de mogelijkheden voor de inzet van hernieuwbare energie niet vergeten worden.

Voor de verduurzamingsinvesteringen in deze locaties wil ASVZ graag gebruik maken van de Subsidieregeling duurzaam maatschappelijk vastgoed (DUMAVA – meer info klik hier). Deze aanvragen zullen wij voor ASVZ vervolgens uitwerken. De subsidieregeling gaat begin september open. Onze aanpak voor deze opdracht sluit naadloos aan bij de kijk van ASVZ op de zorg, namelijk ‘Mogelijkheden in beperkingen’.

Over ASVZ
ASVZ biedt duurzame zorg, nu én in de toekomst. Dat biedt zij aan mensen met een verstandelijke beperking, die voor korte of langere tijd van haar dienstverlening gebruik maken. Duurzaamheid is belangrijk voor ASVZ en de organisatie is reeds jaren bezig om haar CO2-voetprint te verlagen. Lees hier meer over ASVZ https://www.asvz.nl/

Nieuws verduurzaming vastgoed