Dumava subsidieregeling 2024, ook voor jou interessant?! 

* Ben jij verantwoordelijk voor de verduurzaming van jouw ziekenhuis, gemeente, zorginstelling of universiteit, HBO of MBO?
* Weet je niet precies wat er allemaal mogelijk is op het gebied van verduurzamingsmaatregelen?
* Ben je op zoek naar extra financiële middelen in de vorm van subsidies voor deze verduurzaming?
👉 Dan kunnen wij je helpen.

Nieuwe ronde subsidie verduurzaming maatschappelijk vastgoed opent 3 juni 2024. Wij adviseren om je aanvraag tijdig voor te bereiden. In 2022 en 2023 hebben wij onze klanten succesvol geholpen met het verkrijgen van de verduurzamingssubsidie. Per 3 juni 2024 zal de Subsidieregeling duurzaam maatschappelijk vastgoed (DUMAVA) opnieuw openen. Er is dit keer € 237,5 miljoen beschikbaar en uit ervaring weten we dat dit bedrag op de openingsdag al overschreden zal worden. De ‘2024-versie’ kent een aantal wijzigingen die gericht zijn op het verhogen van het verduurzamingstempo. Voor grote duurzaamheidsstappen, integrale projecten genoemd, kan het subsidiepercentage dan zelfs oplopen tot 40%. Uiteraard zijn wij ziekenhuizen, gemeenten en zorg- en onderwijsinstellingen graag van dienst bij deze voorbereidingen die onder andere bestaan uit het in kaart brengen van de mogelijke verduurzamingsmaatregelen en de effecten daarvan. Ook ondersteunen wij bij het opstellen van meerjarenplannen op dit gebied.

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden? Neem een kijkje op onze website www.krcon.nl/dumava of neem contact met ons op (via DM) en wij staan je graag te woord door langs te komen, of een teammeeting in te plannen. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend. Graag helpen we je met de verdere verduurzaming van je organisatie.

 

 

Nieuws