Back to the top

Ziekenhuis case Lab Oost

Ziekenhuis case Lab Oost

Ziekenhuis nieuwbouw en huisvesting oplossingen met gebruik van VR (Virtual Reality) en AI (Artificial Intelligence).

vrview_rijnstate

K & R VR View – ZIEKENHUIS RIJNSTATE ELST

gemdoet

K & R VR View – GEMEENTE DOETINCHEM – VERDUURZAMING GEMEENTEHUIS

sporthal1

K & R VR View – GEMEENTE NIJMEGEN – SPORTHAL PLUS

K & R ziekenhuis case Lab Oost

Het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis Wilhelmina Ziekenhuis, Ziekenhuis Gelderse Vallei en Rijnstate ontwikkelen samen in Elst een centrum voor Integrale Diagnostiek onder de naam Lab Oost. Lab Oost krijgt onder andere een afdeling immunologie, hemathologie, speciele endo, bactereologie en een klinisch chemisch laboratorium. In dit toekomstige lab zijn verschillende groepen zorgmedewerkers actief. Van lab analisten, laboranten, apothekers tot medisch specialisten met ieder hun eigen wensen. In het vervolg van deze case noemen we deze groepen gebruikersgroepen.

VR center, VR als tool.

Voor de gebruikersgroepen van Lab Oost hebben we een volledige verzorgde dag georganiseerd, waarbij iedere groep de afdeling waar ze straks werkzaam zijn konden ervaren in ons VR center. Een van de medewerkers stond op de VR-treadmill en liep door het gebouw in VR, terwijl de overige medewerkers op twee grote beeldschermen konden zien waar de medewerker was in het gebouw. Tijdens deze wandeling in de virtuele toekomstige omgeving hebben de gebruikersgroepen direct zaken uit het model aangepast. Zo konden de gebruikers exact zien wat de zichtlijnen waren, maakten ze aanpassingen op type en draairichtingen van deuren, verplaatsten ze machines en werden looproutes bepaald, aangepast en op basis daarvan zelfs in dit laatste model nog geperfectioneerd.

Een volledig verzorgde dag met K & R.

Voor iedere afdeling was een dagdeel gepland om in het VR center een deel van het Lab te bespreken. Voor en na het bezoek van het VR center hebben we in hetzelfde gebouw van Mr. Green meerdere ruimtes geregeld, waarin een warme prettige omgeving allerlei zaken zijn besproken. Een groep maakte gebruik van de showroom, VR View met levensgroot megascherm en een andere groep besloot in een meer zakelijke setting met whiteboard nog de laatste zaken te bespreken. Uiteraard is er in groepsverband heerlijk geluncht en aan het eind van de dag was het gehele toekomstige gebouw besproken en zijn de wensen doorgevoerd in het model.

Het resultaat in één dag!

Samen met de gebruikers zijn in één dag vele beslissingen genomen, waarbij de gebruiker zelf met VR heeft kunnen ervaren hoe de toekomstige werkplek gaat worden. De sfeer was super en de teams hebben naast dat er veel beslissingen zijn genomen, een geweldige dag ervaren. De dag was dan ook meer dan geslaagd en alles verloopt volgens planning om het Lab in 2023 te openen.

Meer weten over Ziekenhuis nieuwbouw en huisvesting oplossingen met gebruik van VRVul je gegevens in en we nemen contact op.

Je bent van harte welkom in ons VR Center. Hier kun je alvast ervaren hoe het is om in een virtuele wereld rond te lopen. Daarvoor hebben we verschillende opties klaar staan., waaronder een volledig verzorgde dag in een warme prettige omgeving met alle faciliteiten om snel tot beslissingen te komen.

Neem contact op met het K & R team door te bellen met t. 055 534 54 11 of een e-mail te sturen naar: info@krcon.nl.  

K&R

Samen werken aan een betere leefomgeving.

(c) K & R B.V.  |   T. +31 (0) 55 534 54 11

This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further.

Privacy policy