Back to the top

Stagiair(e) verduurzamingsmodel

Stagiair(e) verduurzamingsmodel

Stagiair(e) verduurzamingsmodel

We zoeken een enthousiaste stagiair(e) die zich wil inzetten voor People, Planet en Profit. Bij voorkeur heb je een commerciële, bedrijfskundige of technische achtergrond en vind je het leuk om mee te denken over de positionering van onze duurzaamheidsdienstverlening gericht op vastgoed. K&R heeft een verduurzamingsmodel ontwikkeld waarmee maatregelen geïdentificeerd kunnen worden die inzicht geven over hoe het vastgoed van onze klanten het meest efficiënt verduurzaamd kan worden. Samen met jou willen we dit model verder ontwikkelen en zorgen voor een nog betere aansluiting tot de markt.

Wie zijn wij?

K&R is een innovatief en dynamisch team dat zich voornamelijk bezighoudt met projectmanagement van spannende en duurzame projecten in de wereld van het vastgoed. Wij lossen met een bedrijfskundige en duurzame blik organisatie- en huisvestingsvraagstukken op.

De aarde warmt op, het klimaat verandert en de technologie ontwikkelt zich razendsnel. De samenleving is anders geworden. Onder andere door internet en sociale media. Maar ook gewoon door een andere basishouding van mensen, met bijvoorbeeld meer behoefte aan flexibiliteit in de verdeling tussen werk en privé. Wat doe je dan? Hoe kan je helpen de klimaatverandering te keren. Hoe kan je gehoor geven aan de wensen van individuele mensen die je klant zijn maar ook je collega? Hoe kunnen we technologie inzetten om dat te bereiken? En hoe kunnen we dat beschikbaar maken voor iedereen?

Duurzaamheid, CO2-uitstoot/absorptie en biodiversiteit

Binnen K & R vinden wij aandacht voor de thema’s duurzaamheid, CO2-uitstoot/absorptie en biodiversiteit belangrijk binnen de uitvoering van onze opdrachten. Onze klanten zijn bijvoorbeeld universiteiten, ziekenhuizen en projectontwikkelaars, maar ook veel andere organisaties. Wij werken met artificial intelligence en visualiseren met VR/AR zodat onze klanten, zelf en samen met ons, gemakkelijk keuzes kunnen maken over hoe hun gebouw gemaakt of aangepast moet worden.

Dat is onze inzet voor de komende jaren. Die geweldige ontwikkeling in kunstmatige intelligentie, grafische rekencapaciteit van processoren, game engines en simulatie engines, inzetten voor een betere wereld straks. Zodat we de inmiddels noodzakelijke verandering kunnen versnellen en weer een duurzame wereld creëren voor ons en de generaties na ons.

Wij zijn een platte organisatie met een informele werksfeer. Er is altijd ruimte voor initiatief (zowel binnen de organisatie als binnen projecten) en persoonlijke groei.

Wat ga je doen?

Onderstaand staan enkele werkzaamheden beschreven die je tijdens de stageperiode kan gaan vervullen:

 • Het doorontwikkelen en verbeteren van het product met beschikbare en nieuwe data;
 • Het verzamelen, analyseren en verwerken van beschikbare en nieuwe data afkomstig uit analyses, onderzoek of brainstormsessies;
 • Het uitvoeren van marktanalyses en het onderzoeken van mogelijkheden voor een verbeterde positionering van het product;
 • Betrokken zijn bij de toepassing van het product in de daadwerkelijke verduurzamingsprojecten;
 • Het benaderen van potentiële opdrachtgevers over de toepassing van het product.

De werkzaamheden zullen in overleg met jou vastgesteld worden.

Functie eisen

We zijn op zoek naar een WO of HBO jaar 4 student met een commerciële, bedrijfskundige of technische achtergrond. Je hebt affiniteit met duurzaamheid, data en gebruikt je analytische vaardigheden om een casus van verschillende perspectieven te bekijken en begrijpen. Je hebt interesse in de vastgoedsector waarbinnen K & R werkzaam is.

Als stagair(e) krijg jij het volgende van K&R:
 • Een werkomgeving waarbinnen we met innovatietechnieken nieuwe producten ontwikkelen
 • Je krijgt van ons veel verantwoordelijkheid en vrijheid
 • Je komt terecht in een gezellig, jong team
 • Leuke uitjes met het team
 • Maandelijkse teamborrels
 • Mooie moderne werkomgeving
 • Gratis gebruik van de dikke kantoor gym
 • Platte organisatie met een informele werksfeer
 • Hoodie van K & R

De werkweek bedraagt 32 tot 40 uur (in overleg) en is deels op locatie bij onze flexwerkplek ‘Mr. Green Apeldoorn’ (google maar eens) en deels thuis uit te voeren. Zo heb je wekelijks contact met jouw nieuwe collega’s en is er genoeg ruimte om je werkzaamheden zelf te plannen en vanuit huis verder te werken. Daarnaast is er een marktconforme stagevergoeding.

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging?

Mooi! We willen niets liever dan je beter leren kennen onder het genot van een kop koffie of thee. Solliciteer direct via mail en stuur je CV + motivatie naar: mva@krcon.nl  Voor vragen neem contact op met onze collega Monique Valkenburg-Kok: 06 39 49 92 37

K&R

Samen werken aan een betere leefomgeving.

(c) K & R B.V.  |   T. +31 (0) 55 534 54 11

This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further.

Privacy policy