Back to the top

Recruiter

Recruiter

Recruiter

Werken bij ons bedrijf is werken aan een grotere missie, met een team dat vol passie en enthousiasme gebouwen en organisaties verduurzaamd maar ook graag zelf de handen uit de mouwen steekt en daadwerkelijk een verbetering van onze leefomgeving maakt. Dit jaar helpen we de Stichting Behoud Veluwsch Landschap met het uitvoeren van allerlei activiteiten en zorgen we voor een stukje beter natuurbeheer van de Veluwe. Kom jij ons helpen?

Samen werken aan een betere leefomgeving!

Jouw nieuwe baan
Ben jij een gedreven verbinder die zich inzet voor het vinden van de perfecte match tussen kandidaten en onze organisatie? Zoek je een uitdaging waarin je niet alleen verantwoordelijk bent voor de werving, maar ook een actieve rol speelt in de ontwikkeling van onze algehele arbeidsmarktcommunicatie? Wil je graag een warm welkom creëren voor nieuwe teamleden en hen voorzien van coaching en begeleiding? Dan is deze functie iets voor jou! Lees vooral verder!

Als verbinder bij K & R ben je de architect van onze arbeidsmarktcommunicatie, waarbij je ons employer brand tot leven brengt en daarmee de perfecte kandidaten aantrekt. Je bent een ware matchmaker die niet alleen cv’s leest, maar ook verhalen ontcijfert en verbindingen legt tussen kandidaten en onze organisatiebehoeften. Je helpt mee in het creëren van een werkomgeving waar iedereen zich thuis kan voelen. Voor nieuwe teamleden ben jij het aanspreekpunt die hen verwelkomt, met een gestructureerd onboardingproces dat hen een vliegende start geeft in ons team.

Jouw rol gaat verder dan alleen het vervullen van vacatures. Je helpt de nieuwe teamleden op hun pad naar professionele groei en ontwikkeling. En je bent als een “dirigent” die moeiteloos jongleert met diverse systemen en tools om het recruitmentproces soepel te laten verlopen, terwijl je altijd een vinger aan de pols houdt voor wat betreft de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied, een ware verbinder.

Wij bieden:

 • Per 2 weken (o.b.v. 40 uur) 8 uitwaaiuren. Wij vinden jouw (persoonlijke) ontwikkeling erg belangrijk!
 • 27 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur);
 • Een baan tussen de 32 en 40 uur per week flexibel in te vullen;
 • Een salaris (€ 3.500,00 – € 4.500,00) o.b.v. van leeftijd en ervaring;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Een laptop en mobiele telefoonvergoeding;
 • Een unieke werkplek bij Mr. Green in Apeldoorn;
 • Gratis sportfaciliteiten;
 • Plezier op het werk;
 • Een abonnement van het Land van Ons waardoor je persoonlijk bijdraagt aan herstel van landschap en biodiversiteit
 • Activiteiten om de leefomgeving van ons allen te verbeteren, dit jaar verbeteren we het Veluwsch Landschap.

Wij vragen:

 • Een diploma in HR, Psychologie, Bedrijfskunde of een vergelijkbaar vakgebied;
 • Dat je wo, werk en denkniveau hebt;
 • Aantoonbare ervaring met werving & selectie en de andere rollen die horen bij een verbinder;
 • Dat je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden om effectief te communiceren op verschillende niveaus en om een positieve impact te hebben op het wervingsproces;
 • Organisatorische vaardigheden die jou in staat stellen om meerdere taken moeiteloos te beheren en om efficiënt te blijven werken, in een hoog dynamische omgeving;
 • Dat je beschikt over een diep empathisch vermogen en een passie hebt voor het ondersteunen van anderen bij het bereiken van hun professionele doelen;
 • Dat je ruime ervaring hebt met het gebruik van recruitmenttools en -systemen en je blijft voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied;
 • Ondernemende en proactieve persoonlijkheid;
 • Flexibel en initiatiefrijk;
 • Goed ontwikkeld aanpassingsvermogen.

Wij zijn K & R
In onze zoektocht naar onze identiteit en een betere toekomst voor iedereen speelt voor ons duurzaamheid een sleutelrol. Op dit moment worden we geconfronteerd met klimaatverandering, afnemende biodiversiteit, sociale onrechtvaardigheid en maatschappelijke onrust. Duurzame organisaties zijn cruciaal voor het creëren van een evenwicht tussen mens en natuur en streven naar milieuvriendelijke praktijken zoals afvalvermindering, recycling en het gebruik van hernieuwbare energie. Ze bevorderen ook sociale aspecten zoals eerlijke arbeidsomstandigheden en diversiteit. Als individuen en collectief kunnen we onze consumptie heroverwegen, energie besparen en een sociale impact maken. Door onze bewustwording te vergroten en duurzaamheid te omarmen, kunnen we samen een grote positieve impact hebben op onze duurzame toekomst. Help jij mee?

Wij zijn een duurzame organisatie.
Met een jong en enthousiast team zijn we dé referentie geworden binnen de sectoren: zorginstellingen, ziekenhuizen, woningcorporaties, en gemeentelijk vastgoed. Wij kijken vanuit een multidisciplinair oogpunt naar projecten. Dit betekent dat we projecten altijd benaderen vanuit de samenhang tussen gebouwen, milieu en organisatie. Elke organisatie is uniek in haar werkwijze en vraagt speciale aandacht om de operatie te kunnen voortzetten ook of misschien wel vooral tijdens projecten. Wij zorgen ervoor dat onze klanten niet alleen een oplossing met maatregelen krijgen om het gebouw beter te maken en een goede fit krijgt met de organisatie voor nu en in de toekomst. Maar ook dat een project uitgevoerd kan worden waarbij het proces van de klant ongestoord kan blijven plaatsvinden. Het vinden van oplossingen doen we altijd samen met mensen uit de organisatie van onze klanten. Wij zetten hiervoor state of the art technologieën in om dit voor onze klanten te visualiseren en hun werksituaties in een VR omgeving te kunnen simuleren. Dat doen wij in ons VR center of bij klanten op locatie.

Dit maakt ons uniek in onze werk- en denkwijze. Het kennis delen en up-to-date houden vinden we ontzettend belangrijk en daarom hebben we regelmatig onze eigen kennissessies. En als we het hebben over een goede werksfeer dan zit je bij ons helemaal goed! Elke maand organiseren we een gezellige teamactiviteit. Onze “informele directie” organiseert één keer per jaar een weekendje weg. Maar het allerbelangrijkste is dat we met elkaar uitdagende projecten realiseren en dat we als een hecht team samenwerken om onze klanten de best mogelijke ervaring en resultaten te bieden. Dit alles doen we vanuit onze inspirerende werkplek bij Mr. Green in Apeldoorn.

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging?
Mooi! We willen niets liever dan je beter leren kennen onder het genot van een kop koffie of thee. Solliciteer direct via mail en stuur je CV + motivatie naar: mva@krcon.nl. Voor vragen neem contact op met onze collega Monique Valkenburg-Kok: 06 – 3949 9237.

K&R

Samen werken aan een betere leefomgeving.

(c) K & R B.V.  |   T. +31 (0) 55 534 54 11

This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further.

Privacy policy