Op naar Berlijn met de trein.

Berlijn staat bekend als een van de groenste steden van Europa, met een hoog ontwikkeld cultureel leven en een liberale levensstijl. Dus genoeg redenen om deze wereldstad te bezoeken. En zo dacht onze informele directie, die verantwoordelijk is voor de organisatie van onze jaarlijkse trip, er ook over. Op naar Berlijn!

Van een boeiende trip in de trein, waarbij we tot de conclusie kwamen hoe leuk en relaxed het eigenlijk is om met de trein te reizen, tot een heerlijk diner in het Indiase restaurant, een indrukwekkende rondleiding in het Joods museum, lunch in een van de mooiste straatjes van Berlijn en aansluitend een verrassende, superleuke graffiti workshop. Het was geweldig.

En na deze gezamenlijke activiteiten bleef er nog tijd over om op eigen gelegenheid deze bijzondere wereldstad te bekijken. Met de U-bahn naar de Brandenburger Tor, de East Side Gallery, Alexanderplatz of naar de Berlijnse kerstmarkt, op zoek naar de eerste glühwein van het jaar. De zaterdagavond werd afgesloten met een diner bij een Italiaans restaurant, waarna het bekende nachtleven van deze bijzondere stad verkend is.

Het was een geweldig weekend waarbij de organisatie een groot compliment verdiend. Berlijn met de trein, een absolute aanrader. Op naar de volgende!

Wil je volgend jaar ook met ons mee? We hebben nog vacatures 😉.

 

 

 

Nieuws