Back to the top

Louise van der Kamp – de Raad

Louise van der Kamp - de Raad

Na mijn studie International Real Estate & Facility Management heb ik ervaring opgedaan in diverse vakgebieden binnen Facility Management. Vanaf 2015 ben ik als Facility manager verantwoordelijk geweest voor het managen van Landgoed Oud Zandbergen. Hier heb ik voor de aanwezige en naastgelegen vastgoedobjecten (o.a. zorgcomplex) een visie ontwikkeld voor duurzaam beheer en exploitatie. Dit is dan ook waar ik mijn passie voor vastgoed heb ontdekt. Ik heb mijn kennis en ervaring in duurzaam beheer van vastgoed verder kunnen ontwikkelen als senior facility manager bij o.a. Savills Nederland. Door het adviseren van eigenaren, asset managers en het aanspreekpunt zijn voor huurders bij diverse multi-tenant kantoorgebouwen in o.a. Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Arnhem heb ik geleerd om steeds vanuit de ‘waarom’ vraag vastgoed duurzaam te beheren. Een integrale aanpak gedragen door alle stakeholders is voor mij hierin cruciaal.

De (ontwikkel)potentie en het duurzaam in stand houden van vastgoed is complex maar geeft mij enorm veel energie. Dit gecombineerd met mijn kennis en ervaring in het beheer van vastgoed, de wet- en regelgeving rondom ontwikkellocaties (bestemmingsplannen en proces) en het daadwerkelijke gebruik van vastgoed maakt mij een ervaren en bevlogen gesprekspartner waarbij ik ernaar uitkijk de mogelijkheden voor uw vastgoed te mogen onderzoeken.

K&R

Samen werken aan een betere leefomgeving.

(c) K & R B.V.  |   T. +31 (0) 55 534 54 11

This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further.

Privacy policy