K & R wint Building Futureproof Award 2020

Op 21 januari 2021 hebben wij ‘De Building Futureproof Award 2020’ in ontvangst mogen nemen tijdens het Real Estate & Building Futureproof online event. In de studio in Amsterdam vond de officiële uitreiking plaats. Het winnen van deze award heeft als resultaat dat ik mijzelf Building Futureproof Man 2020 mag noemen.

Publieksprijs

Deze publieksprijs hebben wij gewonnen voor onze rol en positie als voortrekker in het toepassen van digitalisering, technologie, open innovatie, duurzaamheid en circulariteit voor een betere gebouwde omgeving. Het winnen van deze award is echt een geweldige waardering en erkenning voor ons team. Ook een aantal vooruitstrevende opdrachtgevers hebben bijgedragen aan dit succes!

Voor de teams binnen K & R en ons zusterbedrijf STYX geeft dit extra motivatie om het ‘Digitally try before you buy’-principe in de bouw- en vastgoedwereld echt dé standaard te laten worden.  Door inzet van serious gaming kunnen opdrachtgevers en gebruikers van gebouwen door middel van fotorealistische simulaties volledig betrokken worden in de te maken (ontwerp)keuzen voor hun huisvesting. Door middel van state-of-the-art-technologies worden de gevolgen van te maken keuzen op allerlei gebieden gesimuleerd, waardoor klanten inzicht krijgen en de goede keuzes kunnen maken. Echte empowerment!

Over K & R?

Sinds onze oprichting in 1995 opereren wij op het snijvlak van organisatie, techniek en huisvesting. Wij hebben het altijd belangrijk gevonden onze klanten inzicht te geven in ontwerpopties en hen te faciliteren bij het maken van keuzes op het gebied van organisatie en huisvesting. Met de huidige, nieuwe technieken kunnen we onze klanten nog beter faciliteren om in kortere tijd te komen tot betere huisvesting die beter aansluit op hun eisen en wensen. Hoe fijn is dat?

Meer weten? Neem contact met mij op.

Mark Kok

Nieuws Ontwikkeling