Back to the top

Junior Projectleider

Junior Projectleider

Junior Projectleider

Werken bij ons bedrijf is werken aan een grotere missie, met een team dat vol passie en enthousiasme gebouwen en organisaties verduurzaamd maar ook graag zelf de handen uit de mouwen steekt en daadwerkelijk een verbetering van onze leefomgeving maakt. Dit jaar helpen we de Stichting Behoud Veluwsch Landschap met het uitvoeren van allerlei activiteiten en zorgen we voor een stukje beter natuurbeheer van de Veluwe. Kom jij ons helpen?

Samen werken aan een betere leefomgeving!

Jouw nieuwe baan
Een werkdag is bij ons nooit hetzelfde! Je werkt constant aan nieuwe projecten met doorlooptijden variërend tussen enkele dagen of maanden. Hierdoor zijn je werkzaamheden altijd erg gevarieerd. Een aantal voorbeelden van je werkzaamheden? Je vind ze onderstaand!

 • Voor de ontwikkeling van een nieuw ziekenhuis stel je een plan van aanpak met bijbehorende actielijst op. Vervolgens bewaak je deze actielijst en trek je bij mensen aan hun jasje zodat deadlines gehaald worden.
 • Om het verduurzamingsplan voor een groot kantoorpand kracht bij te zetten spar je met ons developerteam van zusterbedrijf STYX over de realisatie van een gebouwsimulatie- en visualisatie voor duurzame business cases. De resultaten van het plan vat je samen in een rapportage.
 • Voor een projectontwikkelaar hebben we een vraagstuk waarbij het antwoord niet voor de hand ligt. We vertrouwen op jouw frisse blik en “Yes we can” attitude om deze kennis te vergaren, bijvoorbeeld door dit zelf te onderzoeken of experts in te schakelen.
 • Voor de renovatie van een zorgcomplex bezoek je de locatie om een beeld te krijgen bij de huidige situatie en informatie over het project te vergaren bij de klant.
 • Voor alle projecten overleg je geregeld, zowel binnen ons eigen team en met externe partijen evenals met onze opdrachtgevers.

Wij bieden

 • We investeren graag in jouw persoonlijke ontwikkeling, daarom krijg je bij ons per 2 weken (o.b.v. 40 uur) 8 uitwaaiuren;
 • 27 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur);
 • Salaris (€ 2.700,00 – € 3.300,00) o.b.v. van leeftijd en ervaring;
 • We bieden een goede pensioenregeling;
 • Laptop en mobiele telefoonvergoeding;
 • Een unieke werkplek bij Mr. Green in Apeldoorn;
 • Gratis sportfaciliteiten;
 • Plezier op het werk en daarbuiten;
 • Je krijgt van ons een abonnement van het Land van Ons waardoor je persoonlijk bijdraagt aan herstel van landschap en biodiversiteit;

Wij vragen

 • Afgeronde WO-opleiding;
 • Ondernemende en proactieve persoonlijkheid;
 • Flexibel en initiatiefrijk;
 • Een organisatietalent die niet terugdeinst voor een strakke deadline;
 • Goed ontwikkeld aanpassingsvermogen.

Wij zijn K & R
In onze zoektocht naar onze identiteit en een betere toekomst voor iedereen speelt voor ons duurzaamheid een sleutelrol. Op dit moment worden we geconfronteerd met klimaatverandering, afnemende biodiversiteit, sociale onrechtvaardigheid en maatschappelijke onrust. Duurzame organisaties zijn cruciaal voor het creëren van een evenwicht tussen mens en natuur en streven naar milieuvriendelijke praktijken zoals afvalvermindering, recycling en het gebruik van hernieuwbare energie. Ze bevorderen ook sociale aspecten zoals eerlijke arbeidsomstandigheden en diversiteit. Als individuen en collectief kunnen we onze consumptie heroverwegen, energie besparen en een sociale impact maken. Door onze bewustwording te vergroten en duurzaamheid te omarmen, kunnen we samen een grote positieve impact hebben op onze duurzame toekomst. Help jij mee?

Wij zijn een duurzame organisatie.
Met een jong en enthousiast team zijn we dé referentie geworden binnen de sectoren: zorginstellingen, ziekenhuizen, woningcorporaties, en gemeentelijk vastgoed. Wij kijken vanuit een multidisciplinair oogpunt naar projecten. Dit betekent dat we projecten altijd benaderen vanuit de samenhang tussen gebouwen, milieu en organisatie. Elke organisatie is uniek in haar werkwijze en vraagt speciale aandacht om de operatie te kunnen voortzetten ook of misschien wel vooral tijdens projecten. Wij zorgen ervoor dat onze klanten niet alleen een oplossing met maatregelen krijgen om het gebouw beter te maken en een goede fit krijgt met de organisatie voor nu en in de toekomst. Maar ook dat een project uitgevoerd kan worden waarbij het proces van de klant ongestoord kan blijven plaatsvinden. Het vinden van oplossingen doen we altijd samen met mensen uit de organisatie van onze klanten. Wij zetten hiervoor state of the art technologieën in om dit voor onze klanten te visualiseren en hun werksituaties in een VR omgeving te kunnen simuleren. Dat doen wij in ons VR center of bij klanten op locatie.

Dit maakt ons uniek in onze werk- en denkwijze. Het kennis delen en up-to-date houden vinden we ontzettend belangrijk en daarom hebben we regelmatig onze eigen kennissessies. En als we het hebben over een goede werksfeer dan zit je bij ons helemaal goed! Elke maand organiseren we een gezellige teamactiviteit. Onze “informele directie” organiseert één keer per jaar een weekendje weg. Maar het allerbelangrijkste is dat we met elkaar uitdagende projecten realiseren en dat we als een hecht team samenwerken om onze klanten de best mogelijke ervaring en resultaten te bieden. Dit alles doen we vanuit onze inspirerende werkplek bij Mr. Green in Apeldoorn.

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging?
Mooi! We willen niets liever dan je beter leren kennen onder het genot van een kop koffie of thee. Solliciteer direct via mail en stuur je CV + motivatie naar: mva@krcon.nl. Voor vragen neem contact op met onze collega Monique Valkenburg-Kok: 06 – 3949 9237.

K&R

Samen werken aan een betere leefomgeving.

(c) K & R B.V.  |   T. +31 (0) 55 534 54 11

This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further.

Privacy policy