Back to the top

Erik Lugthart

Erik Lugthart

Ervaren programma- en projectmanager met ruime ervaring binnen de gezondheidszorg.  Vanuit de basis heb ik Technische opleidingen en later aangevuld met Projectmanagement, Hogere Bedrijfskunde en een PostHBO Vastgoeddeskundige Cure & Care. In 2007 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf Mmatch Interim- en Projectmanagement, veelal actief  in een (project/programma) management functie in het werkveld van Huisvesting, Techniek en/of Facilitair.

Kerncompetenties die ik o.a. mee breng zijn projectmanagement in multidisciplinaire projecten, ruime ervaring in ziekenhuisprocessen en onderlinge verbindingen in complexe (ziekenhuis)organisaties, een goed bedrijfskundig- en technisch inzicht en organisatie advies in verbeterprocessen. In mijn vrije tijd besteed ik graag tijd aan mijn kinderen en mijn partner waarbij koken een favoriete bezigheid is. Daarnaast vind ik fotografie en fotobewerking, zeilen en sloepvaren leuk als vrijetijdsbesteding. Op dit moment werk ik voor en maak ik onderdeel uit van het team van  K&R als project/programmamanager. Ik ben direct betrokken bij diverse grote projecten waaronder het project ziekenhuis Rijnstate in Arnhem. Daarnaast coach ik verschillende young professionals binnen het team van K&R.

Binnen mijn werk vind ik het leggen van de verbindingen van groot belang, het leggen van de verbinding met de mensen, echter ook die van de werkprocessen binnen organisaties.

K&R

Samen werken aan een betere leefomgeving.

(c) K & R B.V.  |   T. +31 (0) 55 534 54 11

This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further.

Privacy policy