Back to the top

Consultant

Consultant

Consultant

Werken bij ons bedrijf is werken aan een grotere missie, met een team dat vol passie en enthousiasme gebouwen en organisaties verduurzaamd maar ook graag zelf de handen uit de mouwen steekt en daadwerkelijk een verbetering van onze leefomgeving maakt. Dit jaar helpen we de Stichting Behoud Veluwsch Landschap met het uitvoeren van allerlei activiteiten en zorgen we voor een stukje beter natuurbeheer van de Veluwe. Kom jij ons helpen?

Samen werken aan een betere leefomgeving!

Jouw nieuwe baan
Als consultant speel jij een belangrijke rol om de kwaliteit en continuïteit van ons productportfolio te borgen. Terwijl onze collega’s bezig zijn met het ontwikkelen van adviesdocumenten voor onze klanten, sta jij paraat om hen zowel technisch als inhoudelijk bij te staan. Jouw kracht? Het vermogen om telkens weer in de huid van de klant te kruipen en onze teamleden te inspireren om op een vernieuwende en creatieve wijze naar hun vraagstukken te kijken. Met jouw flexibele geest kun je alle kanten op. En je voelt je als een vis in het water binnen een dynamische werkomgeving. Dit is jouw kans om deel uit te maken van een team dat gedreven is om samen te werken aan een betere leefomgeving. Een leefomgeving die niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst, steeds mooier wordt.

Wij bieden:

 • We vinden jouw (persoonlijke) ontwikkeling erg belangrijk! Daarom krijg je bij ons per 2 weken (o.b.v. 40 uur) 8 uitwaaiuren;
 • 27 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur);
 • Salaris (€ 5.500,00 – € 6.500,00) o.b.v. van leeftijd en ervaring;
 • Reiskostenvergoeding;
 • We bieden een goede pensioenregeling;
 • Laptop en mobiele telefoonvergoeding;
 • Een unieke werkplek bij Mr. Green in Apeldoorn;
 • Gratis sportfaciliteiten;
 • Plezier op het werk en daarbuiten;
 • Je krijgt van ons een abonnement van het Land van Ons waardoor je persoonlijk bijdraagt aan herstel van landschap en biodiversiteit.

Wij vragen:

 • Universitair werk- en denkniveau;
 • Voor deze consultant rol beschik je over aantoonbare inhoudelijke kennis op het gebied van vastgoed en verduurzaming;
 • Omgevingsbewust en een goede gesprekspartner op alle niveaus binnen onze organisatie en daarbuiten;
 • Op jouw eigen manier heb jij aandacht voor het samenwerken aan een betere leefomgeving;
 • Ondernemende en proactieve persoonlijkheid;
 • Flexibel en initiatiefrijk;
 • Goed ontwikkeld aanpassingsvermogen.

Wij zijn K & R
In onze zoektocht naar onze identiteit en een betere toekomst voor iedereen speelt voor ons duurzaamheid een sleutelrol. Op dit moment worden we geconfronteerd met klimaatverandering, afnemende biodiversiteit, sociale onrechtvaardigheid en maatschappelijke onrust. Duurzame organisaties zijn cruciaal voor het creëren van een evenwicht tussen mens en natuur en streven naar milieuvriendelijke praktijken zoals afvalvermindering, recycling en het gebruik van hernieuwbare energie. Ze bevorderen ook sociale aspecten zoals eerlijke arbeidsomstandigheden en diversiteit. Als individuen en collectief kunnen we onze consumptie heroverwegen, energie besparen en een sociale impact maken. Door onze bewustwording te vergroten en duurzaamheid te omarmen, kunnen we samen een grote positieve impact hebben op onze duurzame toekomst. Help jij mee?

Wij zijn een duurzame organisatie.
Met een jong en enthousiast team zijn we dé referentie geworden binnen de sectoren: zorginstellingen, ziekenhuizen, woningcorporaties, en gemeentelijk vastgoed. Wij kijken vanuit een multidisciplinair oogpunt naar projecten. Dit betekent dat we projecten altijd benaderen vanuit de samenhang tussen gebouwen, milieu en organisatie. Elke organisatie is uniek in haar werkwijze en vraagt speciale aandacht om de operatie te kunnen voortzetten ook of misschien wel vooral tijdens projecten. Wij zorgen ervoor dat onze klanten niet alleen een oplossing met maatregelen krijgen om het gebouw beter te maken en een goede fit krijgt met de organisatie voor nu en in de toekomst. Maar ook dat een project uitgevoerd kan worden waarbij het proces van de klant ongestoord kan blijven plaatsvinden. Het vinden van oplossingen doen we altijd samen met mensen uit de organisatie van onze klanten. Wij zetten hiervoor state of the art technologieën in om dit voor onze klanten te visualiseren en hun werksituaties in een VR omgeving te kunnen simuleren. Dat doen wij in ons VR center of bij klanten op locatie.

Dit maakt ons uniek in onze werk- en denkwijze. Het kennis delen en up-to-date houden vinden we ontzettend belangrijk en daarom hebben we regelmatig onze eigen kennissessies. En als we het hebben over een goede werksfeer dan zit je bij ons helemaal goed! Elke maand organiseren we een gezellige teamactiviteit. Onze “informele directie” organiseert één keer per jaar een weekendje weg. Maar het allerbelangrijkste is dat we met elkaar uitdagende projecten realiseren en dat we als een hecht team samenwerken om onze klanten de best mogelijke ervaring en resultaten te bieden. Dit alles doen we vanuit onze inspirerende werkplek bij Mr. Green in Apeldoorn.

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging?
Mooi! We willen niets liever dan je beter leren kennen onder het genot van een kop koffie of thee. Solliciteer direct via mail en stuur je CV + motivatie naar: mva@krcon.nl. Voor vragen neem contact op met onze collega Monique Valkenburg-Kok: 06 – 3949 9237.

K&R

Samen werken aan een betere leefomgeving.

(c) K & R B.V.  |   T. +31 (0) 55 534 54 11

This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further.

Privacy policy