DUMAVA-subsidie voor de tweede keer aanvragen. Kan dat?

Op dit moment zijn we de nodige verduurzamingsplannen aan het uitwerken voor de subsidieregeling duurzaam maatschappelijk vastgoed (DUMAVA) welke voor 3 juni aanstaande ingediend moet zijn. Omdat we de laatste jaren voor verschillende van onze klanten DUMAVA-subsidies met succes hebben ingediend, kwam de vraag of het ook mogelijk is om deze subsidieregeling voor een tweede keer aan te vragen.

Heb je eerder DUMAVA-subsidie ontvangen voor losse maatregelen van je vastgoed? Dan mag je een tweede keer aanvragen. Voor andere losse maatregelen, óf een integraal project. Heb je eerder DUMAVA-subsidie ontvangen voor een integraal traject? Dan kan je geen DUMAVA-subsidie meer ontvangen voor hetzelfde vastgoed.

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden? Wil je een eerste of tweede keer een DUMAVA-subsidie aanvragen? Neem een kijkje op onze website www.krcon.nl/dumava of neem zo spoedig mogelijk contact met ons op via DM, door ons te bellen (055 534 54 11) of te mailen naar info@krcon.nl. Graag helpen we je met de verdere verduurzaming van je organisatie.

Nieuws