Back to the top

Projectleider

Projectleider

Projectleider

Werken bij ons bedrijf is werken aan een grotere missie, met een team dat vol passie en enthousiasme de gebouwde omgeving voor toekomstige generaties verbetert!

Als projectleider ben jij de drijvende kracht achter onze missie: “Een beter gebouwde omgeving voor toekomstige generaties.” Je leidt niet zomaar projecten; je bent de architect van verandering met deadlines die variëren van enkele dagen tot enkele maanden. Dit maakt jouw werk uitdagend en divers. Jouw rol is niet beperkt tot het managen van projecten, maar strekt zich uit tot het bedenken  van innovatieve concepten die onze klanten helpen bij het maken van cruciale beslissingen in duurzaamheidsvraagstukken. Je bent de adviseur die verder gaat dan conventionele oplossingen. Je omarmt creativiteit en innovatie, en je leeft je in in de behoeften van onze klanten op een manier die hen echt begrijpt.

In deze rol ben jij de visionair, de denker, en de bruggenbouwer tussen ambitie en realiteit. Samen creëren we niet alleen structuren, maar we bouwen aan de balans tussen mens en natuur voor generaties die volgen. We heten je graag welkom in een rol waarin elke dag een kans is om een duurzame stempel op de wereld te drukken.

Wij bieden:

 • We investeren graag in jouw persoonlijke ontwikkeling, daarom krijg je bij ons per 2 weken (o.b.v. 40 uur) 8 uitwaaiuren;
 • 27 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur);
 • Salaris (€ 3.100,00 – € 4.400,00) o.b.v. van leeftijd en ervaring;
 • Mobiliteitsregeling (denk aan elektrische leaseauto);
 • We bieden een goede pensioenregeling;
 • Laptop en mobiele telefoonvergoeding;
 • Een unieke werkplek bij Mr. Green in Apeldoorn;
 • Gratis sportfaciliteiten;
 • Plezier op het werk en daarbuiten;
 • Je krijgt een abonnement van het Land van Ons waardoor je persoonlijk bijdraagt aan herstel van landschap en biodiversiteit.

Wij vragen:

 • Afgeronde WO-opleiding;
 • Kennis op het gebied van vastgoed en verduurzaming is een pré;
 • Ondernemende en proactieve persoonlijkheid;
 • Omgevingsbewust en een gesprekspartner op alle niveaus;
 • Flexibel en initiatiefrijk;
 • Een organisatietalent die niet terugdeinst voor een strakke deadline;
 • Goed ontwikkeld aanpassingsvermogen.

Wij zijn K & R

Als team werken wij vanuit de overtuiging dat wij de gebouwde omgeving beter en mooier willen én kunnen maken voor volgende generaties. Dat is onze inzet! Met een jong en enthousiast team zijn we dé referentie geworden binnen de sectoren woningcorporaties, zorginstellingen, sport- & entertainmentcentra, vastgoed en ziekenhuizen. Wij kijken vanuit een multidisciplinair oogpunt naar projecten. Dit betekent dat we projecten altijd benaderen vanuit de samenhang tussen gebouwen, milieu en organisatie. Elke organisatie is uniek in haar werkwijze en vraagt speciale aandacht om de operatie te kunnen voortzetten. Wij zorgen ervoor dat onze klanten niet alleen een oplossing met maatregelen krijgen om het gebouw beter te maken en een goede fit krijgt met de organisatie voor nu en in de toekomst. Maar ook dat een project uitgevoerd kan worden waarbij het proces van de klant ongestoord kan blijven plaatsvinden. Het vinden van oplossingen doen we altijd samen met mensen uit de organisatie van onze klanten. Wij zetten hiervoor state of the art technologieën in om dit voor onze klanten te visualiseren en hun werksituaties in een VR omgeving te kunnen simuleren. Dat doen wij in ons VR center of bij klanten op locatie.

Dit maakt ons uniek in onze werk- en denkwijze. Het kennis delen en up-to-date houden vinden we ontzettend belangrijk en daarom hebben we regelmatig onze eigen kennissessies. En als we het hebben over een goede werksfeer dan zit je bij ons helemaal goed! Elke maand organiseren we een gezellige teamborrel in ons eigen VR Center. Onze “informele directie” organiseert een paar keer per jaar onze teamuitjes. Maar het allerbelangrijkste is dat we met elkaar uitdagende projecten realiseren en dat we als een hecht team samenwerken om onze klanten de best mogelijke ervaring en resultaten te bieden. Dit alles doen we vanuit onze inspirerende werkplek bij Mr. Green in Apeldoorn.

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging?

Mooi! We willen niets liever dan je beter leren kennen onder het genot van een kop koffie of thee. Solliciteer direct via mail en stuur je CV + motivatie naar: mva@krcon.nl  Voor vragen neem contact op met onze collega Monique Valkenburg-Kok: 06 39 49 92 37

K&R

Samen werken aan een betere leefomgeving.

(c) K & R B.V.  |   T. +31 (0) 55 534 54 11

This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further.

Privacy policy