And the winner is… The Ocean Cleanup

Tijdens de prachtige dag waarbij we met onze teams gewerkt hebben voor het behoud van de Veluwe in samenwerking met Stichting Behoud Veluwsch Landschap en Lennard Jasper (zie https://lnkd.in/esKTjfWc) was er ook een speldoel verbonden aan de activiteiten van de teams. De teams zijn samen aan het werk gegaan om een betere leefomgeving te creëren voor mens en natuur en om te leren hoe je dat als team effectiever met elkaar kan doen.

Hierbij is beoordeeld op de volgende onderdelen: meetbare doelen, communicatie, samenwerking, besluitvorming, probleemoplossing en aanpassingsvermogen. Het winnende team mocht een hulporganisatie kiezen om daar een bedrag van € 250,– aan te schenken.

The Ocean Cleanup 
And the winner is… The Ocean Cleanup. Een Nederlandse organisatie die we een warm hart toe dragen. The Ocean Cleanup is een NGO, in het leven geroepen om plastic afval op te ruimen uit rivieren en oceanen, middels methoden die zijn bedacht door de Nederlander Boyan Slat. Gisteren werd bekend dat The Ocean Cleanup sinds de eerste vangst in 2019 in totaal 10 miljoen kilo plastic uit oceanen en rivieren heeft verwijderd.

Naast de vele verduurzamingsopdrachten die we dagelijks uitvoeren zijn deze teamactiviteiten waarbij we als groep actief en direct een bijdrage kunnen leveren door samen werken aan een betere leefomgeving goed bevallen en deze zullen we blijven voortzetten. De eerstvolgende activiteit staat alweer gepland, wordt vervolgd! Laten we samen werken aan een betere leefomgeving.

 

Nieuws