Flevoziekenhuis Almere

Verduurzamingsadvies
Het Flevoziekenhuis is uitgegroeid tot hét ziekenhuis voor de inwoners van Almere en de regio. Het Flevoziekenhuis beschikt over een breed spectrum aan medisch specialistische zorg en een Spoedeisende hulp (SEH) en Intensive Care waar 24/7 patiënten terecht kunnen.

Het ziekenhuis is gecertificeerd op niveau zilver van de Milieuthermometer Zorg. Dit certificaat past uitstekend in het streven naar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het maakt de inzet voor een duurzame bedrijfsvoering zichtbaar. Wij gaan graag voor het Flevoziekenhuis aan de slag om de energiestromen in beeld te brengen met als doel haar aan de onderzoeksplicht te voldoen en haar huisvesting verder te verduurzamen.

Ons bureau heeft voor het Flevoziekenhuis de energiestromen en verduurzamingsmogelijkheden inclusief levensduurkosten in beeld gebracht met als doel aan de onderzoeksplicht te voldoen en haar huisvesting verder te verduurzamen. Het Flevoziekenhuis is uitgegroeid tot hét ziekenhuis voor de inwoners van Almere en de regio. Het Flevoziekenhuis beschikt over een breed spectrum aan medisch specialistische zorg en een Spoedeisende hulp (SEH) en Intensive Care waar 24/7 patiënten terecht kunnen.

Het ziekenhuis is gecertificeerd op niveau zilver van de Milieuthermometer Zorg. Dit certificaat past uitstekend in het streven naar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het maakt de inzet voor een duurzame bedrijfsvoering zichtbaar.

Opdrachtgever

Flevoziekenhuis Almere

Activiteit

Verduurzamingsadvies

Jaar

2023

WAAROM ONS

SAMEN WERKEN

Samen werken en samenwerken is als een tweede natuur voor ons. We werken samen met jouw mensen om projecten in je organisatie goed te laten landen. We werken samen met ontwerpers en aannemers die we selecteren op het vraagstuk en de cultuur van jouw organisatie. Jij bent en blijft bij ons altijd in control via heldere rapportages en wekelijkse updates.

DRAAGKRACHT

Wat jij kan dragen bepaalt jouw draagkracht. Je primaire taak is het belangrijkste en moet altijd doorgaan. Dat is voor ons leidend bij de aanpak van projecten. Zo min mogelijk verstoring op de werkvloer, passend bij de noodzakelijke verduurzaming, door jou betaalbaar en de gewenste verbetering gerealiseerd.

INNOVATIE

Innovatie vergt creatieve denkers. Dat zijn wij. Wij hebben VR-software ontwikkeld waarmee jouw mensen spelenderwijs met elkaar complexe problemen oplossen. Maar ook verduurzamen en jouw draagkracht vraagt creativiteit en maakt selectie van nieuwe technologie, zoals technologie met waterstof, in projecten noodzakelijk.

Contact ons voor meer informatie

+31 (0)55 534 54 11
info@krcon.nl
Apeldoorn

    *Graag alle velden invullen

    error: Content is protected !!
    × Vragen? Stel ze hier.