Wie we helpen

Wij ondersteunen de volgende hulporganisaties, waarbij iedere werknemer automatisch lid word van Land van Ons en we verschillende activiteiten uitvoeren in samenwerking met Stichting Behoud Veluwsch Landschap.

Stichting Behoud Veluwsch Landschap

De Stichting Behoud Veluwsch Landschap zet zich in voor de bescherming van het unieke Veluwse landschap en de natuur met aandacht voor de landschappelijke, natuurlijke en cultuurhistorische kernkwaliteiten. Ons doel is het vergroten van het natuurareaal en het versterken van de ecologische samenhang tussen natuur en gebieden met andere bestemmingen.

Zie https://behoudveluwschlandschap.nl

Land van Ons

Weides lijken mooi groen maar zijn doods. Tijd om het tij te keren! Wij geloven in de veerkracht van de aarde en de kracht van het burgercollectief. Als coöperatie koopt Land van Ons landbouwgrond namens de deelnemers. Op dit land herstellen we de biodiversiteit en het landschap. Pachters kunnen rendabel boeren. Meedoen is makkelijk. Meer dan 28.000 deelnemers gingen je voor. Ben jij de volgende?

Zie https://landvanons.nl

The Ocean Cleanup

The Ocean Cleanup, a non-profit organization, is developing and scaling technologies to rid the world’s oceans of plastic. Our aim is to put ourselves out of business once the oceans are clean.

Zie https://theoceancleanup.com

Just Diggit

Wij mobiliseren en verbinden mensen wereldwijd om de natuur terug te brengen. Tot nu toe hebben we 300.000 hectares vergroend, meer dan 9 miljoen bomen teruggebracht en bouwen we een grassroots movement die elke dag groeit. Nu is de tijd om te versnellen en op te schalen. Onze missie is om Afrika in de komende 10 jaar te vergroenen, samen met miljoenen boeren, en samen met jou. Dit is The Decade of Doing: Dig in!

Zie https://justdiggit.org/nl/

wij ondersteunen de volgende doelen

error: Content is protected !!
× Vragen? Stel ze hier.