Maak kennis met ons team

Klik op een foto voor meer informatie


Medewerkers over K & R 

nothumbNo nonsens
“Het werk bij K & R is interessant door onze aanpak: een combinatie van een bedrijfsmatige en een technische benadering. Door deze werkwijze onderscheiden we ons van andere bedrijven. We werken op een doelgerichte, no-nonsense manier en doordat we werkzaamheden uitvoeren voor verschillende opdrachtgevers is het takenpakket veelzijdig: geen opdracht of project is hetzelfde. Veel afwisseling dus! Als bedrijf zijn we flexibel, proactief en houden we alle facetten van het project scherp in de gaten. Dat is onze kracht.”

Vrijheid
“Bij K & R werk je in een team. We werken met elkaar in een prettige en open sfeer en we zijn eerlijk naar elkaar en naar onze omgeving. K & R is een platte organisatie, waar binnen de groep gelijkheid en samenhang is. Als medewerker krijg je de vrijheid én de verantwoordelijkheid om je werkzaamheden uit te voeren. Persoonlijke inzet staat in het teken van dienstverlening, zowel intern als extern. En natuurlijk is er bij K & R plaats voor gezelligheid.”

Groei
“Voor ons als medewerkers zijn er mogelijkheden voor groei en ontwikkeling. Er is tijd voor het volgen van opleidingen en workshops. Je wordt uitgedaagd om jezelf te verbeteren en om te leren van collega’s. Je krijgt het vertrouwen om nieuwe producten en ideeën uit te werken. Persoonlijke groei en groei van de organisatie dus. Door dat vertrouwen krijg je een impuls om het beste van jezelf te geven om op die manier de klant op de juiste wijze van dienst te kunnen zijn. De klant en het resultaat staan bij ons hoog in het vaandel.”