Back to the top

VR Experience

VR Experience

Wij zijn het VR Centrum voor gebouwdesign.Ervaar het gebouw, nog voordat het gebouwd is.

event10-11-21

K & R VR Experience Event 10-11-21

center1

Centrum voor Integrale Diagnostiek – VR Experience & VR Design

vrexp_rijnstate

K & R VR Experience – Rijnstate Ziekenhuis

Voordelen VR Experience

 1. Ervaar en beleef je toekomstige omgeving.
 2. Krijg gevoel voor afstand en ruimte.
 3. Krijg antwoord op de vraag of je er goed kan werken.
 4. Iedereen van het team ziet hetzelfde en ervaart hoe leuk het is.
 5. Zeer gave ervaring om op de treadmill door een virtuele wereld te lopen. 

VR Experience

In ons VR center loop je op een levensechte manier door je nieuwe, toekomstige gebouw. Dat kan een heel ontwerp zijn of ook één specifieke ruimte. Een zeer gave ervaring die geschikt is voor kleine groepen mensen en waarbij vele details besproken kunnen worden. Het is een uitstekend hulpmiddel bij het beoordelen van het ontwerp en het testen en afwegen van ontwerp- en indelingsvarianten. Bij het afwegen van ontwerpvarianten kunnen de gevolgen op de gebieden energiegebruik, CO2 footprint, kosten en binnenklimaat gesimuleerd worden. Daarvoor maken wij gebruik van big data en slimme algoritmes. 

VR Experience is een fantastische manier om input van gebruikers te verkrijgen en leidt tot commitment voor de gemaakte ontwerpkeuzen. Eventueel benodigde ontwerpwijzigingen worden vastgelegd en dienen door het ontwerpteam verwerkt te worden. De VR Experience wordt in een video vastgelegd. 

Loop door jouw toekomst met VR Experience

Zie wat het gaat worden. Met de kracht van ons VR center. Waarbij we voor jou een realistische wereld creëren van je eigen gebouw of renovatie, die niet van echt is te onderscheiden.  Tot in de kleinste details kun je ervaren hoe het eruit komt te zien.

Afhankelijk van de functie van de huisvesting kan het van toegevoegde waarde zijn om specifieke werkprocessen van klanten te testen in de virtuele omgeving. De huisvesting wordt hiermee virtueel in gebruik genomen. Wij zullen dan d.m.v. interviews de werkprocessen in beeld brengen hetgeen de basis vormt voor de inrichting van de virtuele omgeving. Vervolgens zullen deze werkprocessen door een afvaardiging van de klant getest worden in de toekomstige werkomgeving. Eventuele aanpassingen worden besproken en na verwerking daarvan door K & R wordt de uiteindelijke versie virtueel definitief. 

Projecten VR Experience

dicoon1

Dicoon – nieuwbouw laboratorium Elst

hartvannoord1

Gemeente Utrecht – verduurzamingsopgave

rijnstate-elst-2_1500

Rijnstate – ziekenhuis van de toekomst

Meer weten over VR? Vul je gegevens in en we nemen contact op.

Je bent van harte welkom in ons VR Center. Hier kun je alvast ervaren hoe het is om in een virtuele wereld rond te lopen. Daarvoor hebben we verschillende opties klaar staan. Mocht je vervolgens zelf jouw toekomstige omgeving willen ervaren en zien of de modellen wel conform je wensen zijn? Of dat de toekomstige omgeving van diegene die uiteindelijk deze omgeving gaan gebruiken naar volle tevredenheid is? Dan kunnen we dat op korte termijn realiseren.

  K&R

  Een betere gebouwde omgeving voor toekomstige generaties!

  (c) K & R B.V.  |   T. +31 (0) 55 534 54 11

  This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further.

  Privacy policy