Over K & R

K & R is een installatietechnisch adviesbureau. Wij zijn ons bureau gestart in 1995 en inmiddels werken wij met een enthousiast team van 15 medewerkers vanuit Apeldoorn. Wij bieden u een flexibele inzet, een pragmatische aanpak en onze jarenlange ervaring bij zowel nieuwbouw- en renovatieprojecten als ook grootschalige onderhoudstrajecten. Kortom: wij lossen met een bedrijfskundige blik uw installatietechnische uitdaging op hetgeen wij combineren met een unieke kennis van installatiekosten. Onze adviseurs zijn daarom zowel technisch als bedrijfskundig onderlegd.

Wij denken in een vroeg projectstadium op conceptueel niveau met opdrachtgevers mee. Dat combineren wij met unieke kennis van de bijbehorende investerings- en exploitatiekosten.

K & R komt tot oplossingen door middel van een samenwerkingsgerichte aanpak. Dit doen wij voor zowel (bouw)projecten als ook consultancy- en trainingsvraagstukken. In onze aanpak is aandacht voor zowel kosten als het proces. Doordat wij keuzen bieden, houden onze opdrachtgevers de volledige regie op het proces zonder de gebruikelijke zorgen.