K & R Consultants is op zoek naar een Lead Engineer (M/V)

Heb jij passie voor techniek en ben je in staat door middel van je ervaring in engineering en projectmanagement onze complexe en uitdagende projecten naar een nog hoger plan te tillen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen als Lead Engineer
Als Lead Engineer bij K & R ben je verantwoordelijk voor het installatieontwerp dat aan onze klant wordt aangeboden. Onze projectleiders ondersteun je technisch-inhoudelijk, onze ontwerpteams stuur je aan. Jij bent het technische aanspreekpunt bij projecten. Naast het opstellen van installatieconcepten ben je ook verantwoordelijk voor het verzorgen van rapportages, werkomschrijvingen en een programma van eisen. Samen met jouw team zorg je voor de installatieconcepten, bestekken en aanbestedingen en heb je taken in zowel de voorbereiding als in de uitvoering van projecten. Leidinggeven aan een team van technisch ontwerpers en projectcoördinatoren is helemaal jouw ding. Uiteraard draag je daarbij zorg voor de borging van technische kennis binnen de organisatie.

Wat breng je mee?
Uiteraard laat je zien dat je de nodige kennis en ervaring hebt als (Lead) Engineer en projectmanager, of dat je toe bent aan deze stap in je carrière. Je bent daarnaast ondernemend, sociaal vaardig en beschikt over een grote mate van organisatie-sensitiviteit. Je hebt een WO-werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar ervaring in diverse projecten uitgevoerd in onze branche. Je hebt een brede kennis van zowel elektro- als werktuigbouwtechniek en bent in staat tot op bestek niveau voor de juiste uitwerking te zorgen.

Wat bieden wij?
Je gaat aan de slag binnen een dynamisch bedrijf met een informeel karakter. Naast de mogelijkheid tot het volgens van cursussen en opleidingen, bieden wij je tevens doorgroeimogelijkheden en uitzicht op een vast dienstverband. Er wordt veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van jou en je collega’s. Wij bieden je een afwisselende, zelfstandige functie met een aantrekkelijk salaris dat ligt tussen de € 3.500,- en € 5.500,-.
Heerlijke koffie, vis op vrijdag en een gezellige vrijdagmiddagborrel zijn onderdeel van je werkweek.

Onze opdrachtgevers
Door het hanteren van een samenwerkingsgerichte aanpak is K & R Consultants in staat om mee te werken aan veel mooie projecten zoals: IJsstation Thialf Heerenveen, Holland Casino, Schouwburg De Vereeniging in Nijmegen, Koninklijk Theater Carré Amsterdam, nieuwbouw E- en F-pier Schiphol en verbouw van het Rijnstate Ziekenhuis in Arnhem.

Wie zijn wij?
K & R Consultants is een installatietechnisch adviesbureau. Wij lossen met een bedrijfskundige blik installatietechnische vraagstukken op. Onze adviseurs zijn daarom zowel technisch als bedrijfskundig onderlegd. Wij denken in een vroeg projectstadium op conceptueel niveau met onze opdrachtgevers mee. Dat combineren wij met unieke kennis van de bijbehorende investerings- en exploitatiekosten. K & R komt tot oplossingen door middel van een samenwerkingsgerichte aanpak. Dit doen wij voor zowel (bouw)projecten als ook consultancy- en trainingsvraagstukken. In onze aanpak is aandacht voor zowel kosten als het proces. Doordat wij keuze bieden, houden onze opdrachtgevers de volledige regie op het proces zonder de gebruikelijke zorgen. We werken op een doelgerichte en no-nonsense manier. Kwaliteit en duurzaamheid zijn voor ons de leidraad.

Drinken wij binnenkort samen koffie?
Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan komen wij graag in contact met jou. Solliciteren kan via onderstaand formulier of je stuurt een mail naar Femke Jansen; fja@krcon.nl. Mocht je vooraf nog vragen hebben, bel haar dan gerust op 055-534 54 11.

Sollicitatieformulier

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, xls, xlsx.
  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, xls, xlsx.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Terug naar het overzicht Terug naar het overzicht