Werken met onderhoudsindicatoren

Wat houdt deze workshop in?
Inzicht in instandhouding en kosten van installaties zijn belangrijke gegevens voor facilitair managers. Het blijkt dat het voor installateurs vaak moeilijk is hier informatie over te geven en ook de onderlinge uitwisseling van gegevens tussen installateurs en facilitair managers is lastig. Kennis van onderhoudsindicatoren van installaties over onderhouds- en exploitatiekosten en de uitwisseling ervan zijn in zo’n geval zeer verhelderend. Het gaat daarbij met name om inzicht in de levensduurverwachting en de onderhoudskosten op korte en lange termijn. “Werken met onderhoudsindicatoren” is een verhelderende workshop waarbij gewerkt wordt aan vaardigheden die bij de beschreven problematiek van pas kunnen komen. Deze workshop is voor facilitair managers, adviseurs en installateurs die in aanraking komen met vragen over onderhoud en exploitatie van gebouwgebonden installaties.

Data & locatie
De workshop bestaat uit één dag.

Investering en aanmelding
Deze workshop wordt gehouden in een groep van minimaal 12 en maximaal 16 personen. De kosten bedragen per deelnemer totaal € 675,- excl.  BTW. Dit is inclusief naslagwerk, lunches, koffie/thee, water e.d.

Indien u geïnteresseerd bent kunt u zich aanmelden door het verzenden van een e-mail aan info@krcon.nl onder vermelding van “Werken met onderhoudsindicatoren” en uw NAW-gegevens.

Voorwaarden
Bij onvoldoende aanmeldingen behoudt K & R zich het recht voor de workshop te annuleren.
Op al onze cursussen/trainingen/workshops zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Incompany
Mocht u geïnteresseerd zijn in een Incompany training, kunt u contact opnemen met ons op 055 – 534 54 11.