Werken met kostenindicatoren

Wat houdt deze workshop in?
Het maken van een kostenraming in een vroeg stadium van een project blijkt voor veel partijen een lastige opgave te zijn. Globale ramingen met vierkantemeter kengetallen zijn niet nauwkeurig genoeg. Het kan anders door ramingen te maken met kostenindicatoren. Zo’n kostenraming kan al in een vroeg stadium van een project gebruikt worden.

Tijdens de workshop wordt gebruik gemaakt van een aantal cases om de vaardigheden van het ramen van installatiekosten te verbeteren. Dit vindt plaats aan de hand van de website www.kostenindicatoren.nl. Deze workshop is met name geschikt voor kostendeskundigen die enigszins kennis hebben van installatietechniek. De kostendeskundigen kunnen werkzaam zijn bij een installatiebedrijf, adviesbureau bouwbedrijf of bouwkostenbureau. De deelnemers die nog geen abonnement hebben op onze site, krijgen na het volgen van deze workshop voor de duur van 1 maand een proefabonnement.

Investering en aanmelding
Deze workshop wordt gehouden in een groep van minimaal 12 en maximaal 16 personen. De kosten bedragen per deelnemer totaal € 675,- excl. BTW. Dit is inclusief naslagwerk, lunches, koffie/thee, water e.d.

Indien u geïnteresseerd bent kunt u zich aanmelden door het verzenden van een e-mail aan info@krcon.nl Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.   onder vermelding van “werken met kostenindicatoren” en uw NAW-gegevens.

Voorwaarden
Bij onvoldoende aanmeldingen behoudt K & R zich het recht voor de workshop te annuleren.
Op al onze cursussen/trainingen/workshops zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Voor meer informatie over de tool welke wordt gebruikt tijdens de cursus, ga dan naar www.kostenindicatoren.nl

Incompany
Mocht u geïnteresseerd zijn in een Incompany training, kunt u contact opnemen met ons op 055 – 534 54 11.