Ramen/budgetteren voor installatietechnici

Wat houdt deze cursus in?
Het maken van een raming lijkt in vroege stadia van projecten, maar ook in latere stadia, een erg lastige opgave. Enerzijds komt dat omdat op elementenniveau (dus bijv. een kW ketel of m1 pijp of stuks armatuur) niet of nauwelijks betrouwbare kosteninformatie voorhanden is. Anderzijds omdat onbekend is hoe in verschillende stadia van projecten betrouwbaar aantallen van deze elementen geraamd kunnen worden. Het eerste deel van dit probleem wordt vooral behandeld in onze cursus “digitale kostenindicatoren”. Het tweede deel van dit probleem is het onderwerp van deze tweedaagse cursus. Om dit probleem op te lossen is kennis van wetmatigheden en afhankelijkheden noodzakelijk. Na deze twee cursusdagen is de cursist in staat om de wetmatigheden en afhankelijkheden te herkennen en hiermee een betrouwbare raming te maken voor alle stadia in projecten. De cursisten die nog niet beschikken over een abonnement op onze kostensite: www.kostenindicatoren.nl krijgen na het volgen van deze cursus een proefabonnement voor de duur van 1 maand.

Doelgroep
Deze cursus is bedoeld voor kostendeskundigen met een gedegen kennis van installatietechniek zoals: adviseurs, installateurs of medewerkers van bouwkostenbureaus en opdrachtgevers met een achtergrond in de installatietechniek.

Data & locatie
De cursus bestaat uit twee (2) volledige cursusdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Investering en aanmelding
Deze cursus wordt gehouden in een groep van minimaal 12 en maximaal 16 personen. De kosten bedragen per deelnemer totaal € 1.245,- excl.  BTW. Dit is inclusief naslagwerk, lunches, koffie/thee, water e.d.

Indien u geïnteresseerd bent kunt u zich aanmelden door het verzenden van een e-mail aan info@krcon.nl Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.   onder vermelding van “Ramen voor installatietechnici” en uw NAW-gegevens.

Voorwaarden
Bij onvoldoende aanmeldingen behoudt K & R zich het recht voor de workshop te annuleren.
Op al onze cursussen/trainingen/workshops zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Incompany
Mocht u geïnteresseerd zijn in een Incompany training, kunt u contact opnemen met ons op 055 – 534 54 11.