Ramen/budgetteren installatietechniek voor opdrachtgevers/bouwkundigen

Wat houdt deze workshop in?
De keuze van allerlei soorten installaties is voor veel partijen een onneembare vesting. Veelal is niet duidelijk welke soorten installaties er zijn en wat de bijbehorende kosten zijn. Tijdens de workshop installaties en kosten wordt ingegaan op de verschillende soorten installaties, wat u ermee kunt en wat de bijbehorende investeringen zijn. De volgende gebouwcategorieën komen aan de orde: woongebouwen, kantoorgebouwen, zorggebouwen en onderwijsgebouwen. Bij deze workshop wordt gebruik gemaakt van de kosteninformatie die door ons bureau is ontwikkeld. U kunt deze kosteninformatie bekijken op onze site: www.kostenindicatoren.nl. Naast het cursusmateriaal ontvangt de cursist tevens een maand een proefabonnement op onze kostendatabase en ramingstool waarmee de cursist in staat is om investeringskosten van installatietechniek uit te rekenen. Van deelnemers aan deze workshop wordt verwacht dat zij enige kennis van installatietechniek hebben of onze leergang “Gebouwgebonden installaties voor bouwkundigen” hebben afgerond.

Doelgroep
Deze workshop is bedoeld voor niet-technici die met deze vragen in aanraking komen, zoals bouwkundigen, bouwmanagers, bouwkostendeskundigen, opdrachtgevers, etc.

Data en locatie
De workshop bestaat uit één volledige cursusdag.

Investering en aanmelding
Deze workshop wordt gehouden in een groep van minimaal 12 en maximaal 16 personen.
De kosten bedragen per deelnemer totaal € 675,- excl. btw.
Dit is inclusief naslagwerk, lunches, koffie/thee, water e.d.

Indien u geïnteresseerd bent kunt u zich aanmelden door het verzenden van een e-mail aan info@krcon.nl Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. onder vermelding van “Ramen voor bouwkundigen” en uw NAW-gegevens.

Voorwaarden
Bij onvoldoende aanmeldingen behoudt K & R zich het recht voor de workshop te annuleren.
Op al onze cursussen /workshops zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Incompany
Mocht u geïnteresseerd zijn in een Incompany training, kunt u contact opnemen met ons op 055 – 534 54 11.