Installatie Project Management

Wat houdt deze cursus in?
De bouwwereld en de installatiebranche hebben te maken met talloze ontwikkelingen. Denk hierbij aan veranderende normering en regelgeving, maar ook aan maatschappelijke ontwikkelingen. Ook is er een trend van verzakelijking en juridisering van projectverwerving, -uitvoering en -oplevering. Om deze veranderingen in een goed referentiekader te kunnen plaatsen is de opleiding “Installatie Project Management” ontwikkeld. Na de opleiding zijn projectleiders van adviesbureaus en installatiebedrijven beter in staat hun project in een bredere context te plaatsen en daarmee om te gaan. De opleiding wordt afgesloten met een post HBO erkend examen. De leergang Installatie Project Management wordt door K & R Consultants verzorgd in samenwerking met TVVL.

Inhoud en opzet cursus
Meer informatie over de inhoud en leerdoelen van de cursus kunt u vinden op de website van de TVVL

Voor wie is deze cursus geschikt?
Deze leergang is ontwikkeld voor hoger opgeleide technici, die hun inzichten en vaardigheden verder willen verbreden voor de samenwerking (het geïntegreerd ontwikkelen en realiseren van installaties) in een bouwteam.

Vooropleiding
Een succesvol afgeronde hbo-opleiding met enkele jaren werkervaring in het vakgebied en de TVVL-cursus Luchtbehandelingstechniek of gelijkwaardig.

Zelfstudie
De studielast voor deze cursus bestaat uit zowel contacturen als zelfstudie ten behoeve van het bestuderen van de lesstof en het maken van werkopdrachten.
De cursus vindt plaatst van 9.00 tot 16.30 uur (twee dagen tot 19.00 uur).
De cursuslocatie is TVVL te Leusden.

Investering en aanmelding
Leden        € 4.740,-    Examen  € 99,-
Niet leden  € 5.445,-    Examen  € 99,-

De prijzen zijn inclusief het genoemde cursusmateriaal, toegang tot de cursuswebsite, lunch en koffie/thee.

De prijzen zijn vrijgesteld van btw.

De ledenprijzen gelden voor persoonlijke leden van TVVL en medewerkers van begunstigers van TVVL.

Inschrijving
Inschrijven kan via het inschrijfformulier. Het aantal deelnemers per cursus bedraagt maximaal 13 personen. Aanmeldingen worden na beoordeling van de vooropleiding in volgorde van inschrijving toegelaten.