Belangrijk deelproject hoofdinfrastructuur ziekenhuis Rijnstate opgeleverd

Rijnstate Arnhem is één van de toonaangevende topklinische ziekenhuizen in Nederland. Om die positie te behouden is het noodzakelijk om de huisvesting op een aantal vlakken ingrijpend te verbouwen en toekomstbestendig te maken. Hierbij vindt uitbreiding plaats om de beste patiëntenzorg te leveren met de nieuwste technieken. Rijnstate locatie Arnhem, ondergaat daarom een ingrijpende metamorfose. Terwijl de zorgverlening door moet gaan wordt er gewerkt aan de verbouwing van het ziekenhuis, dat hierna weer klaar is voor jarenlang hoogwaardige behandelingen en zorg.

Afgelopen week is een belangrijk deelproject van de hoofdinfrastructuur in Arnhem succesvol opgeleverd. K & R Consultants en zusterbedrijf K & R Services zijn verantwoordelijk voor het projectmanagement van het gehele project, als vervolgopdracht op de succesvolle revitalisering van de hoofdinfrastructuur voor locatie Zevenaar.

In een moderne contractvorm (alliantie) is in samenwerking met Croon Wolter & Dros, RHDHV en Rijnstate de koudeopwekking uitgebreid tot 5 MW en is het distributiesysteem vernieuwd. Wederom een innovatieve stap!


Terug naar het overzicht Terug naar het overzicht
Geplaatst op 12 juli 2019 in Actueel, Huidige opdrachten